SCHADEHERSTEL

LAAT UW AUTOSCHADE OVER AAN MAAS AUTOSERVICE

Autoschade is zeer vervelend. Vaak gebeurt dit namelijk onverwacht, zoals bij een ongeluk of bij pech. U wilt dan ook dat uw auto zo snel mogelijk weer wordt hersteld. Bij Maas Autoservice bent u aan het juiste adres voor schadeherstel aan vrijwel elk soort auto.

Bij ons is uw auto in vertrouwde handen, wij repareren deze snel en vakkundig. Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van autoschade zorgen wij dat uw auto op een professionele wijze weer wordt hersteld. Indien mogelijk kunt u tijdens de reparatie gebruik maken van een leenauto, zodat u gewoon kunt blijven rijden. Daarnaast handelen wij de schade vaak volledig af met uw verzekeringsmaatschappij dankzij onze goede connecties.

HANDELWIJZE BIJ SCHADE

Als u schade rijd is het soms van belang dat u snel handelt. Hier volgt daarom een korte handleiding met wat u moet doen als u autoschade heeft, bijvoorbeeld in geval van een ongeluk.

Vul samen met de tegenpartij het Europees Schadeformulier in, deze moet u altijd bij u hebben tijdens het rijden. Heeft u of de tegenpartij de benodigde gegevens niet bij zich, noteer dan in elk geval het kenteken, merk en type van de auto en noteer contactgegevens van de tegenpartij. Indien de tegenpartij weigert het Schadeformulier in te vullen, is het verstandig de naam van zijn of haar verzekeringsmaatschappij te achterhalen. Schakel desnoods de politie in of probeer getuigen erbij te halen.

Voor meer informatie of advies bij schadeherstel kunt u altijd contact opnemen met Maas Autoservice. Onze ervaren medewerkers kunnen u dan verder helpen.

BIJ MAAS AUTOSERVICE IS UW AUTO IN VERTROUWDE HANDEN, WIJ REPAREREN DEZE SNEL EN VAKKUNDIG

NEEM CONTACT OP

Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden of zou u graag nog wat meer informatie willen? Neem dan contact op met Maas Autoservice.