BANDENSERVICE

MAAS AUTOSERVICE BIEDT U BANDENSERVICE AAN

Bij Maas Autoservice bent u ook aan het juiste adres voor bandenservice. Wij adviseren u graag over de juiste bandkeuze. Daarnaast leveren wij alle bekende merken autobanden, zoals Michelin, Viking en Continental. Ook hebben wij verschillende maten autobanden op voorraad, zodat u zo snel mogelijk weer de weg op kunt.

U kunt bij Maas Autoservice tevens terecht voor de volgende diensten:

  • Uitlijnen
  • Balanceren
  • Band reparatie
  • Aanschaf van nieuwe velgen
  • Aanschaf van winterbanden

U BENT SNEL WEER OP WEG MET DE JUISTE BANDEN MET ONZE BANDENSERVICE

WINTERBANDEN

Als de temperaturen lager zijn dan 7 graden, heeft u met zomerbanden minder grip op de weg. Dit komt doordat het rubber harder en stugger wordt. Winterbanden zijn daarentegen zeer geschikt voor de herfst- en wintermaanden.

Dankzij de speciale rubbersamenstelling en profielopbouw van winterbanden blijven deze langer elastisch en flexibel, waardoor ze een betere grip bieden op droge, natte, bevroren en besneeuwde wegen. Ook neemt de kans op aquaplaning af. De remweg is korter en de auto heeft een betere wegligging.

BANDENRECYCLING

Als de banden hun laatste kilometers hebben gereden en vervangen moeten worden, laten wij deze banden op een verantwoorde manier afvoeren naar verwerkingsbedrijven. Daar worden de banden gerecycled tot rubbergranulaat en staal om als grondstof te gebruiken voor het produceren van talloze nieuwe producten.

Met het hergebruik van banden dragen wij van Maas Autoservice een steentje bij aan een maatschappelijk verantwoord ondernemen en de zorg voor het milieu.

Voor meer informatie over onze bandenservice of andere werkzaamheden kunt u contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u dan verder.

NEEM CONTACT OP

Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden of zou u graag nog wat meer informatie willen? Neem dan contact op met Maas Autoservice.