AUTORUITSERVICE

AUTORUIT LATEN HERSTELLEN OF VERVANGEN

Maas Autoservice is ook gespecialiseerd in het vervangen en herstellen van autoruiten van vrijwel elk type auto. Of het nu om een voorruit, achterruit of zijruit gaat, bij het vervangen van een autoruit gebruiken wij enkel producten die voldoen aan de hoogste eisen en kwaliteitsnormen.

Wij gebruiken altijd hetzelfde soort glas als dat van de oorspronkelijke ruit, tenzij u andere wensen heeft natuurlijk. Wij van Maas Autoservice beschikken over de beste materialen, de meest moderne technieken en vakmensen om de klus te klaren. Hierdoor leveren wij altijd de beste kwaliteit en service. En u krijgt uiteraard garantie op onze werkzaamheden.

WACHT NIET TE LANG MET HET HERSTELLEN VAN DE BESCHADIGING AAN UW RUIT

HERSTELLEN

Bij Maas Autoservice herstellen wij ook voorruiten. Wij maken hierbij gebruik van het WPT Glasreparatie Systeem. Dit systeem geeft ons de mogelijkheid om de beschadigingen van de ruit op een eenvoudige wijze te herstellen. Het systeem dat wij gebruiken werkt onder vacuüm, en niet onder druk zoals de meeste andere systemen. Het voordeel van een vacuüm systeem is dat tijdens de reparatie de risico’s op doorscheuren minder groot zijn. Dit zorgt ervoor dat we de ruit redelijk voordelig kunnen herstellen en niet hoeven te vervangen.

Wij raden u aan om niet te lang te wachten met de reparatie van een ruit. Hoe langer u rond rijdt met een kleine beschadiging, hoe groter de kans is dat deze groter wordt en dat wij deze niet meer kunnen herstellen. U bent in dat geval genoodzaakt de ruit te vervangen, wat veel meer kost.

Voor meer informatie over onze werkzaamheden op het gebied van autoruitservice, kunt u contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u dan verder.

NEEM CONTACT OP

Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden of zou u graag nog wat meer informatie willen? Neem dan contact op met Maas Autoservice.